Bakın hangi Türk oyuncunun adına gün düzenliyorlar!

Türk kültürünün dışında ünlü isimlere de büyük ilgi var. Sao Paulo'da yaşayan bir grup Brezilyalı kadın, ünlü oyuncu Engin Akyürek hayranı. Sayıları günden güne artan Akyürek fan kulüp üyeleri, belirli periyotlarda bir kafede buluşarak Akyürek günü yapıyor.

Buluştukları zamanlarda Akyürek'in özel hayatından sanat hayatına kadar her tür konuyu birbirleriyle paylaşıp yemek yiyen ekip; aynı zamanda oyuncu adına kan bağışı yaparak yararlı faaliyetlerde de bulunuyor.

Engin Akyürek hayranı Brezilyalı kadınlar, sık sık buluşup ünlü oyuncu hakkında konuşuyorlar.

0x0-altin-de-gil-akyure-k-gunu-duzenliy-orlar-1510501434638

TÜRKÇE ÖĞRENME MERAKI

Grupta, birçok meslek grubundan kadın var. Bu kadınların eşleri veya sevgilileri ise kesinlikle kıskançlık krizine girmeyip tam tersi eşlerini destekliyor.

0x0-altin-degil-engin-akyurek-gunu-duzenliyorlar-1510501698337

Akyürek'e olan ilgilerinin sonucunda Türk diline ve kültürüne de meraklarının arttığını söyleyen grup, Yunus Emre Enstitüsü tarafından Sao Paulo'da düzenlenen konsere de katıldı. Etkinlikte bestekar Osmanlı padişahlarının eserlerini dinleyen grup, konser sonrasında Yunus Emre Enstitüsü'nün oluşturduğu uzaktan Türkçe eğitim portalı hakkında da bilgi aldı.

0x0-altin-degil-engin-akyurek-gunu-duzenliyorlar-1510501742669

Akyürek hayranı kadınlar, ünlü oyuncunun fotoğrafını telefon ve su şişelerine bastırmış.

Brezilyalı kadınlar, uzaktan Türkçe eğitim portalı hakkında bilgi aldı.

Bakın hangi Türk oyuncunun adına gün düzenliyorlar! ile ilgili etiketler Engin Akyürek Brezilya gün türkçe portal
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.