Bakın bu eve hangi Türk sanatçı yakıştırıldı

İzlanda'nın ıssız bir adada tek başına bulunan ev sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcı Björk'ün aynı isimli adada evi olması nedeniyle 'Björk'ün evi' olarak anılan evle ilgili 'Bu eve hangi Türk şarkıcı/sanatçıyı yakıştırırsınız?' anketi yapıldı. Gelen cevaplar ise kullanıcıları gülümsetti.

Cem Cemal Çobanoğlu isimli bir Twitter kullanıcısı, İzlanda'da bulunan ıssız bir adanın fotoğraflarını paylaşım küçük bir anket düzenledi.

Adada bulunan tek eve yıllarca, aynı isimde başka bir adada evi olması nedeniyle 'Björk’ün evi' dendiğini anımsatan Çobanoğlu "Ben ve pek çok kişi de Björk’e burda yaşamayı yakıştırıp inandık bu rivayete..." ifadesini kullandı.

Takipçilerine "Bu eve hangi Türk şarkıcı/sanatçıyı yakıştırırsınız? Kim yaşardı burda?" sorusunu yönelten Çobanoğlu, yüzlerce cevapla karşılaştı.

Bakın bu eve hangi Türk sanatçı yakıştırıldı

İLK CEVAP: YILDIZ TİLBE

Gelen ilk cevap 'Yıldız Tilbe' olurken, Çobanoğlu bu cevaba 'Mümkün' diyerek ünlü sanatçının "İzlanda ne acayip bir ülke buzların içinden kaynayan sular hayret verici bir şey" tweetini paylaştı.

Bakın bu eve hangi Türk sanatçı yakıştırıldı - Resim : 2

Gelen diğer eğlenceli yanıtlar ise şöyle:

Bakın bu eve hangi Türk sanatçı yakıştırıldı - Resim : 3

Bakın bu eve hangi Türk sanatçı yakıştırıldı - Resim : 4

Bakın bu eve hangi Türk sanatçı yakıştırıldı - Resim : 5

Bakın bu eve hangi Türk sanatçı yakıştırıldı - Resim : 6

Bakın bu eve hangi Türk sanatçı yakıştırıldı - Resim : 7

 

Bakın bu eve hangi Türk sanatçı yakıştırıldı ile ilgili etiketler İzlanda ıssız ada björk sanatçı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.