Bakıcısının kendisine saldırdığını iddia eden Meral Kaplan kimdir?

En Son Babalar Duyar ile oyunculuk kariyerine başlayan Meral Kaplan zaman zaman özel hayatıyla gündeme geliyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Meral Kaplan bakıcısının kendisine saldırdığını iddia etti. En Son Babalar Duyar dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Meral Kaplan’ın yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi konular merak ediliyor. Peki Meral Kaplan kimdir? Hayatı hakkında bilinenler nelerdir? Detaylar haberlerimizde...

Meral Kaplan zaman zaman özel hayatıyla gündeme geliyor. En Son Babalar Duyar ile oyunculuk kariyerine başlayan Meral Kaplan yine özel hayatıyla gündeme geldi. Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın programına konuşan Kaplan, "Bakıcımız bana saldırdı" dedi. En Son Babalar Duyar dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Meral Kaplan’ın yaşı, filmleri ve kariyeri gibi konular merak ediliyor. Peki, Meral Kaplan kimdir? Hayatı hakkında bilinenler nelerdir? Detaylar haberlerimizde...

meral-kaplan-anne-oluyor_141089403611

"KAFAMDA VAZO KIRDI"

Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programına konuşan Meral Kaplan'ın açıklamaları şöyle:
"Bakıcımız 60 yaşındaydı, ayrılmak istiyordu. Ben de 'sen yavaş yavaş ayrıl, biz de başka birini bulalım' dedim. Beni ittirdi, başım betona çarptı. Ardından kalktım, vazoyu kafamda kırdı. Bir saat sürdü bu çekişme, polise gitmemem için beni odaya kilitledi. Çığlıklarımı duyan komşularım beni kurtardı."

188113_660_320

"EŞİM OTURDU İZLEDİ"

Bakıcı kendisini darp ederken eşinin izlediğini öne süren Kaplan, "?Beni en çok üzen şey eşimin bu duruma tepkisiz kalmasıydı. Yıllardır o kadınla birlikte üzerimde hakimiyet kuruyordu. Canımı zor kurtardım, eşim de oturdu izledi. Daha sonra bakıcı benden özür diledi. Şu an sinirlerim çok bozuk, yaşadıklarımın hepsini anlatamıyorum. Anlattıkça ağlıyorum. Daha sonra hepsini anlatırım" ifadelerini kullandı.

Meral Kaplan, bu olaydan sonra 2011 yılında evlendiği Erkan Kahnioğlu ile boşanmaya karar verdi. Kaplan, hem eşine boşanma davası açtı hem de bakıcıya dava açtı.

MERAL KAPLAN KİMDİR?

Meral Kaplan, 8 Nisan 1984 tarihinde Kırklareli Lüleburgaz mevkiinde dünyaya geldi. Küçük yaşlarından itibaren insanlar ile ilişki kurmak üzerine bir meslek yapmak isteyen Meral Kaplan, Trakya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nü kazandı. Zaman içerisinde televizyona ve sinemaya karşı arkadaşlarının da desteği ile birlikte çok ciddi anlamda ilgi duymaya ve bu alana doğru eğilmeye başladı.

Öğrencilik yıllarında diksiyon ve spikerlik dersleri alarak bu alanda ilk ciddi adımlarını attı. Sonrasında ise özel tiyatro merkezlerine giderek oyunculuk eğitimleri de aldı. Meral Kaplan, Turgay Tanülkü öğrencisi olarak da ayrıca dikkat çekti. 2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisi ile birlikte izleyici karşısına çıkarak yeteneklerini sergileme şansına sahip oldu. Meral Kaplan, 2007 yılının ilk yarısında Hepsi 1 dizisi kadrosunda küçük bir rol aldı. 2012 yılında Laz Vampir Tirakula filmi kadrosunda Mira karakterine hayat vererek başrol oynama şansına sahip oldu. Meral Kaplan, bu film projesinde Levent Sülün, Wilma Elles, Alp Korkmaz, Veysel Diker gibi isimler ile birlikte yer alma fırsatını yakaladı.

adc_c8f46

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2012 Laz Vampir Tirakula - Mira
2012 Ateşten Kağıtlar - Hayat
2010 Gecekondu - Meral Kaplan
2010 Kollama
2009 Çılgın Kanal - Pelin
2009 Adab-ı Muaşeret - Yeliz
2008 Memur Muzaffer - Meral Kaplan
2007 Kutsal Damacana
2007 Hepsi 1 - Sevda Hanım
2007 Düş Yakamdan
2006 Yağmurdan Sonra - Gülçin
2006 Sevda Çiçeği - Nazan
2002 En Son Babalar Duyar

Bakıcısının kendisine saldırdığını iddia eden Meral Kaplan kimdir? ile ilgili etiketler Meral Kaplan Duymayan Kalmasın meral kaplan'ın yaşı meral kaplan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.