Bakıcı, 90 yaşındaki adamın kafasını tekmeledi!

Çin'de bakımını üstlendiği 90 yaşındaki adama şiddet uygulayan bakıcı kadın, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, Shanxi eyaletinin başkenti Taiyuan'da meydana geldi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde 90 yaşındaki adamın bakımı için görevlendirilen kadın, yaşlı adama şiddet uyguladı. Bakıcı kadın, oturma odasındaki masa ve kanepenin arasındaki boşlukta yerde yatan yaşlı adamın önce kafasına tekme atıp, daha sonra da adamı saçından tutup yerden kaldırıyor. Daha sonra, şiddet uygulayarak yerden kaldırdığı yaşlı adamı sert bir şekilde kanepeye yatırıyor.

Durumu fark eden yaşlı adamın ailesi, kameraya yansıyan söz konusu görüntüleri izledikten sonra durumu polis ekiplerine ihbar etti.

Yetkililerin yaptığı açıklamada bakıcı kadının, Ağustos ayında aynı eyaletin Changzhi şehrinden başkent Taiyuan’a geldiği ve bakım hizmetleri veren bir şirkette çalışmaya başladığı belirtildi. 

Bakıcı, 90 yaşındaki adamın kafasını tekmeledi! ile ilgili etiketler Çin polis Şiddet bakıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.