Anastasios Bakasetas'tan müthiş başlangıç

Trabzonspor'un devre arası transferlerinin uyumu dikkat çekiyor. Gençlerbirliği'nden 2 milyon euroya alına Berat Özdemir her hafta üzerine koyarken, Anastasios Bakasetas ilk 11'de çıktığı ilk maçta golünü attı ve takımına 3 puanı getiren isim oldu. Yunus Mallı ise Denizlispor maçında ilk kez Bordo-Mavili formayı giydi.

Trabzonspor'un devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan 3 milyon euro bonservisle transfer ettiği Anastasios Bakasetas, ilk 11'de çıktığı ilk maçta takımına galibiyeti getiren isim oldu. Yunan orta saha oyuncusu, 1-0 kazandıkları Denizlispor maçında 3 puanı getiren isim oldu. Yıldız ismin golü 61. dakikada atması ise gecenin ayır bir esprisi oldu.

Alanya formasıyla bu sezon 19 maçta 7 gol, 2 asistlik bir performans sergileyen Bakasetas, maçın ardından beIN Sports'a şunları söyledi: "Maçtan önce arkadaşlarla bugün mutlaka 3 puan alıp 4. sıraya yerleşmemiz gerektiğini konuşmuştuk. İyi bir futbolla bunu başardık. Adaptasyon sürecinin bu kadar kolay olacağını ben de beklemiyordum. Herkes sanki 5-6 yıldır buradaymışım gibi davrandı. Hepsine teşekkür ederim. Takım için her şeyimi vermeye hazırım. Güzel bir goldü. Geçen sezon da benzer goller atmıştım."

Bakasetas, 79'da yerini bir diğer yeni transfer Yunus Mallı'ya bıraktı.

Anastasios Bakasetas'tan müthiş başlangıç

BERAT ÖZDEMİR'DEN KARİYER REKORU

Trabzonspor'un bir diğer devre arası transfer olan Berat Özdemir, orta saha performansıyla yüzleri güldürmeye devam ediyor. Yüzde 82'lik pas isabet oranıyla kariyer rekoru kıran 22 yaşındaki futbolcu idolünün Barcelona'dan Sergio Busquets olduğunu söyledi. Maç içinde bileğine darbe alan ve korkutan genç futbolcu şunları söyledi:

"Bileğimde ciddi bir şey yok. Keşke daha sert darbeler olsa da yeter ki takımım maç kazansa... Beni çok güzel karşıladır, öyle olunca da kolay uyum sağladım. Futbolda merkez orta sahalar çok önemlidir. Çok idolüm var ya, Busquets mesela... İkimiz de 6 numarayız, Fiziğimiz de benziyor. Genelde onu izlerim.

Anastasios Bakasetas'tan müthiş başlangıç ile ilgili etiketler Trabzonspor Anastasios Bakasetas Berat Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.