Bakasetas: Büyük takıma geldiğinizde iyi bir başlangıç yapmanız gerekir

Trabzonspor formasına hiç yabancılık çekmeyen ve geldiği günden beri 3 maçta 9 puan kazandıran Anastasios Bakasetas, Süper Lig'in son 2 sezonunda da 10 gol barajına ulaşan tek oyuncu oldu. Yunan yıldız, "Büyük takıma geldiğinizde iyi bir başlangıç yapmanız gerekir" dedi.

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Tasos Bakasetas gollerine ve takımına 3 puan kazandırmaya devam ediyor... Devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan 3 milyon euro bonservisle transfer edilen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu son 3 maçında 3 gol attı ve Trabzonspor bu maçlarda 9 puan topladı.

Bordo-Mavili formayı ilk kez 2-1 kazanılan Beşiktaş deplasmanında giyen Bakasetas için "Ayağı uğurlu geldi" yorumları yapılmıştı. O maçta son 28 dakika görev yapan yıldız isim ardından 1-0 Denizlispor ve Gaziantep FK maçlarında galibiyet golünü attı. "Çilingir" lakaplı futbolcu, Yeni Malatya deplasmanında da açılış golünü atmıştı. Opta verilerine göre Tasos Bakasetas, Süper Lig'in son 2 sezonunda da 10 gol barajına ulaşan tek oyuncu...

Yıldız futbolcu Gaziantep FK maçının ardından beIN Sports'a şunları söyledi: "Takımımızla çok iyi bir başlangıç yaptım. Büyük takıma geldiğinizde iyi bir başlangıç yapmanız gerekir. Önemli olan takımımızın üst üste maçlara kazanabilmesiydi. Gelecekte bizi daha zor maçlar bekliyor. Bütün gollerimi Tanrı’ya ve aileme adamak istiyorum."

Bakasetas: Büyük takıma geldiğinizde iyi bir başlangıç yapmanız gerekir

STOPERDE EDGAR&HUGO UYUMU

Bordo-Mavililer son 3 maçta 9 puan toplarken kalesinde hiç gol görmedi. 6 maçtır kazanan ve 9 maçlık yenilmezlik serisiyle nefesini zirvede hissettiren Trabzonspor'un başarılı stoperi Edgar le, başarılarını şu sözlerle özetledi: "Vitor ile iyi bir uyum var aramızda aynı dili konuşuyoruz. Çok rahat anlaşıyoruz. Takım olarak iyi savunma yapıyoruz. Biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gol atmak her zaman güzeldir her futbolcunun hayalidir. Gol atamadığınızda da asıl görevini yapmalısınız. Gol bunun ekstrası."

Golün asistini yapan Brezilyalı orta saha oyuncusu Flavio ise "Çok mutluyum Trabzonspor’da hedeflerimizi gerçekleştirebiliyorum. Trabzon şehri ne bu mutluluğu sağlayabiliyorsam takıma katkı verebiliyor olmak beni daha çok mutlu ediyor. Yedek başlamak ya da 11’de başlamak çok önemli değil hocamız bize gerekli özgüveni veriyor. Oyuna giren herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Takımın kazanması da ayrıca beni mutlu ediyor. Tony bana pası attığı anda Bakasetas’ı görmüştüm. Topla onu buluşturmak istedim top da iyi yere gitti. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı" ifadelerini kullandı.

Bakasetas: Büyük takıma geldiğinizde iyi bir başlangıç yapmanız gerekir ile ilgili etiketler Trabzonspor Anastasios Bakasetas Edgar le Flavio
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.