Bakasetas transferinde flaş gelişme

Fenerbahçe bir süredir temas halinde olduğu Bakasetas transferinden çekilmek üzere... Dün İstanbul'a gelen Yunan oyuncu, Alanya cephesinin görüşmeleri zora sokması üzerine şehrine dönmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Anastasios Bakesetas transferinde her geçen saat yeni bir gelişme yaşanıyor. Yunan 10 numarayı takımında görmek isteyen teknik direktör Erol Bulut, yönetimden bu transferin bitmesini istemişti.

Aytemiz Alanyaspor'la yapılan görüşmelerin bugün itibariyle tıkanma noktasına geldiği ve transferden vazgeçilme seçeneğinin öne çıktığı öğrenildi. Sarı-Lacivertli kulübe yakın kaynaklara göre, Akdeniz ekibi sözleşmesinde 5 milyon euro çıkış maddesi bulunan 27 yaşındaki futbolcudan para kazanmak istiyor.

ALANYA'YA GERİ DÖNÜYOR

Bakasetas her ne kadar ailesiyle beraber bir karar alsa da transferin tıkanması nedeniyle stresli saatler geçiriyor. Dün izin gününde İstanbul'a gelen futbolcu bu akşam Alanya'ya geri dönüp yarın takımla beraber antrenmana çıkacak.

Transferin tıkanmasının nedeni olarak Alanya cephesinin takasta önerilen isimlere sıcak bakmaması gösteriliyor. Öte yandan, transfer görüşmelerinin yönetim düzeyinde değil menajerler aracılığıyla yürüdüğü gelen haberler arasında.

Bakasetas transferinde flaş gelişme ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Alanyaspor Anastasios Bakasetas
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.