Bakanlıktan 'uzaktan eğitim' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni koronavirüs tedbirlerine ilişkin duyurusundan sonra Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerinin 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla yapılacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçerek koronavirüs salgınına ilişkin alınan yeni tedbirleri açıkladı.

Erdoğan açıklamasında eğitim öğretim faaliyetlerinin yıl başına kadar online olarak devam edeceğini belirtti.

Milli Eğitim Bakanlığı da, tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerinin, 31 Aralık 2020'ye kadar uzaktan eğitim yoluyla yapılacağını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Resmi, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetleri, 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir. Uzaktan eğitim sürecine ilişkin detaylı bilgilendirme ayrıca yapılacaktır" denildi.

 

Bakanlıktan 'uzaktan eğitim' açıklaması ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.