Bakanlık'tan 'sahte Hulusi Akar' uyarısı

Sosyal medyada Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın adına açılan sahte hesaplar konusunda bakanlıktan uyarı geldi. Uyarıda, hesaplardan yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi vurgulandı.

Milli Savunma Bakanlığı’nın Twitter hesabından, Bakan Hulusi Akar adına sahte sosyal hesapları açıldığı ve asılsız paylaşımlar yapıldığı mesajı yayınlandı.

Bakan Akar’a ait herhangi bir kişisel sosyal medya hesabı bulunmadığı ifade edilen mesajda, “‘Hulusi Akar’ ismi kullanılarak açılmış hesaplar sahtedir, paylaşılan mesajlar Sn. Bakan'ın bilgisi dışındadır. Sn. Bakan adına paylaşımlar yalnızca MSB sosyal medya hesaplarından yapılmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Bakanlık'tan 'sahte Hulusi Akar' uyarısı

ON BİNLERCE TAKİPÇİSİ OLAN HESAPLAR

Sosyal medya üzerinden ‘Hulusi Akar’ adıyla yapılan aramalarda karşınıza Bakan Akar’ın adının ve fotoğraflarının kullanıldığı onlarca sahte hesap çıkıyor. On binlerce kişi tarafından takip edilen bu hesaplardan Akar ve MSB adına paylaşımlar yapılıyor.

Bakanlık'tan 'sahte Hulusi Akar' uyarısı - Resim : 2

Bakanlık'tan 'sahte Hulusi Akar' uyarısı ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı Hulusi Akar Sosyal Medya Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.