Bakanlıktan Ebru Gündeş kararına itiraz!

Beykoz Kanlıca'daki tarihi yalısındaki kaçak bölümler nedeniyle yargılandığı davada beraat eden şarkıcı Ebru Gündeş hakkında verilen karara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından itiraz edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Beykoz Kanlıca’daki tarihi yalıda kaçak bölümler nedeniyle yargılandığı davada şarkıcı Ebru Gündeş hakkında verilen beraat kararına itiraz etti.

Cumhuriyet’ten Hazal Ocak’ın haberine göre, Ebru Gündeş, Beykoz’da boşandığı eşi Reza Zarrab’la kendisine ait olan ikiz yalılara kaçak kat ekleyip, dışarıdan asansör yaptırdıkları iddiasıyla, “Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na muhalefet” suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada 11 Mart’ta beraat etti. Diğer sanık inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir ise 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

 Mahkeme cezayı erteledi. Karardan bir gün sonra eski İBB CHP meclis üyesi Hüseyin Sağ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvurarak karara itiraz edip etmeyeceğini sordu. Bakanlıktan Sağ’a gelen yanıtta beraat kararının kendilerine 10 Nisan’da tebliğ edildiği belirtildi.

Yazıda “12 Nisan’da beraat kararına karşı istinaf yoluna başvurulmuştur” ifadeleri kullanıldı.

Bakanlıktan Ebru Gündeş kararına itiraz! ile ilgili etiketler Kültür ve Turizm Bakanlığı Beykoz Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.