Engin Altan Düzyatan, 1 milyon doları iade edecek mi?

Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Pakistanlı Blue World City şirketi ile bir anlaşma imzalamış, bir hafta sonra ikinci kez adli suç nedeniyle sözleşmeyi iptal etmişti. Ünlü oyuncunun peşin aldığı 1 milyon doları (yaklaşık 7.5 milyon lira) iade etmesi bekleniyor.

Pakistanlı Blue World City şirketi bir anlaşma imzalayan Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, anlaşmadan bir hafta sonra ikinci kez adli suç sebebiyle projesini iptal etmişti. Ünlü oyuncunun peşin aldığı 1 milyon doları iade etmesi bekleniyor.

Engin Altan Düzyatan, 1 milyon doları iade edecek mi?

Konuyla ilgili detayları Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, köşesine şöyle taşıdı:

"Ünlü oyuncu Pakistan’daki ikinci anlaşmadan da çekildi

Türkiye’nin siyasi ve ekonomik ilişkilerde en olumlu gelişmeleri yaşadığı ülke Pakistan. Ülkedeki Türk ilgisi sadece ekonomi alanında değil, kültürel alanda da oldukça yoğun. Türk dizilerini Pakistan’ın hemen hemen her TV kanalında görmek mümkün. Özellikle tarihi dizileri anlatan diziler, Pakistan tarafında büyük beğeni görüyor. Bunlardan biri de Diriliş Ertuğrul dizisi. Öyle ki Pakistan Başbakanı İmran Han’ın bile desteklediği ve gençlere tavsiye ettiği Diriliş Ertuğrul oyuncuları ülkedeki birçok şirketin de marka elçisi ve yüzü olmuş durumda. Ancak bu anlaşmalar her zaman olumlu ilerlemiyor.

Engin Altan Düzyatan, 1 milyon doları iade edecek mi? - Resim : 2

Hatırlayacağınız üzere Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili geçtiğimiz yıl Eylül ayında sizlerle bir haber paylaşmıştık. Bu haberde Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın Pakistanlı Blue World City şirketi ile bir anlaşma imzaladığını ve bu anlaşmadan bir hafta sonra da iptal edildiğini sizlere duyurmuştuk. O haberimizde Düzyatan’ın Pakistanlı emlak şirketi Blue World City ile olan anlaşmasının iptal ettiğini, bu iptali de Türkiye tarafından gelen bir uyarı ile yaptığını bu sayfalarda yer vermiştik.

İlk dolandırıcılıkta İçişleri Bakanlığı uyardı

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı, Blue World City’nin Pakistan’da yasadışı yollarla faaliyet gösterdiğini ve Rawalpindi Eyaleti Kalkınma Otoritesi’nin (Rawalpindi Development Authority) halihazırda buna karşı yasal işlem başlattığını belirleyerek Düzyatan’ı bilgilendirmiş ve anlaşmadan çekilmişti. Düzyatan da bu kez benzer bir durumla daha karşılaştı Pakistan’da.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Engin Altan Düzyatan, 1 milyon doları iade edecek mi? ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Pakistan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.