Bakanlık duyurdu: Tarım destek ödemeleri hesaplara yatıyor, hesabınızı kontrol edin

Binlerce kişinin merakla beklediği açıklama Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından yapıldı. Merakla beklenen tarım destek ödemelerinin bugün hesaplara yatacağı öğrenildi. Vatandaşlar 'tarım destek ödemesi yattı mı', 'tarım destek ödemesi ne zaman yatacak', 'tarım destek ödemeleri e-devlet' şeklinde aramalar yapmaya başladı. İşte tarım destek ödemeleriyle ilgili son gelişmeler...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, 5 Ağustos saat 18.00’den sonra tarımsal destek ödemelerinin yatırılacağını duyurdu. Ödemelerden yararlanacak olan vatandaşların paralarını yarından sonra 18.00’den itibaren hesaplarından alabilecekleri açıklandı.

AYNI GÜN ÇİFTÇİLER PARALARINI ÇEKEBİLECEKLER

Bakanın yaptığı açıklamaya göre bugün 18.00’den sonra hak sahiplerinin hesaplarına ödemeler yatırılacak. Paraları yatan kişiler aynı gün içerisinde ATM’lerden paralarını çekebilecek.

DESTEK ÖDEMELERİ MİKTARLARI

- Çiğ Süt Desteği 758 milyon 766 bin 281 TL
- Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi 39 milyon 399 bin 326 TL
- Büyükbaş hayvan hastalıkları tazminatı 24 milyon 579 bin 214 TL
- Uzman eller proje desteği 9 milyon 796 bin 707 TL
- Hayvan gen kaynakları 1 milyon 102 bin 570 TL

BAKAN KİRİŞÇİ'NİN KENDİ HESABINDAN PAYLAŞIMI:

Bakanlık duyurdu: Tarım destek ödemeleri hesaplara yatıyor, hesabınızı kontrol edin

Bakanlık duyurdu: Tarım destek ödemeleri hesaplara yatıyor, hesabınızı kontrol edin ile ilgili etiketler Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarım desteği tarım destek ödemesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.