Bakanlık duyurdu: Ramazan Bayramı'nda YHT hatlarına ek sefer! Biletler yarından itibaren satışa çıkarılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı’nda Yüksek Hızlı Tren hatlarında 10 bin 728, konvansiyonel trenlerde 34 bin 800 olmak üzere toplam 45 bin 528 kişilik ek kapasite artışı yapılacak ve biletler yarından itibaren satışa çıkarılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ramazan bayramında Yüksek Hızlı Tren hatlarına ek sefer olacağını duyurdu. 

YHT HATLARINDA 'BAYRAM' DÜZENLEMESİ

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı’nda Yüksek Hızlı Tren hatlarında 10 bin 728, konvansiyonel trenlerde 34 bin 800 olmak üzere toplam 45 bin 528 kişilik ek kapasite artışı yapılacak ve biletler yarından itibaren satışa çıkarılacak.

 

 

 

Bakanlık duyurdu: Ramazan Bayramı'nda YHT hatlarına ek sefer! Biletler yarından itibaren satışa çıkarılacak. ile ilgili etiketler YHT Ramazan Bayramı bakanlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.