Bakanların gülümseten diyaloğu! Lavanta hasadına reklam arası

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik'te lavanta hasadına katıldı. Bakan Dönmez, Borel'de lavanta kullandıklarını söyleyince, Bakan Pakdemirli, "Sayın bakanım reklam arası aldın" dedi. İki bakan o anları sosyal medyada yayımladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik temaslarında, Ulupınar köyündeki lavanta ve çilek hasadına da katıldı.

Lavanta tarlasındaki hasat sırasında Bakan Dönmez, "Biliyorsunuz Borel'in içerisinde lavanta kullanıyoruz." dedi. Bunun üzerine Bakan Pakdemirli, "Valla Sayın bakanım reklam arası aldın" yorumu yapınca Dönmez'in yanıtı, "Fırsatları kaçırmayalım" oldu. Bakan Dönmez, Türkiye'nin bor madeni katkılı yerli ve milli dezenfektan markası olan Borel'in üretiminde lavanta kullandıklarını belirterek, üretimde katkısı bulunanlara teşekkür etti.

 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Bakan Bekir Pakdemirli o anların görüntüsünü "Lavanta hasadına Borel için reklam arası verdik " notuyla Twitter'da paylaştı. Bakan Fatih Dönmez, o paylaşımı "Fırsatları kaçırmayalım Sayın Bakanım" yazarak yayımladı.

 


LAVANTA ÜRETİMİ 3 SON 3 YILDA 3,6 KAT ARTTI

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çiftçiye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, "Son 3 yılda üretimi 3,6 kat artışla 5 bin 300 tona, ihracatı ise 5,9 milyon dolara yükselen lavanta hasadını Bilecik’te yaptık" açıklamasını yaptı.

Bakanların gülümseten diyaloğu! Lavanta hasadına reklam arası ile ilgili etiketler Bekir Pakdemirli Fatih Dönmez Bilecik borel lavanta hasadı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.