Bakanlardan Bingöl'e destek mesajları yağdı

Bingöl'de meydana gelen depremin ardından sosyal medyada Bingöl'de yaşayanlara "geçmiş olsun" mesajları yağdı. Hükümetten pek çok isim de art arda Bingöl'e destek mesajları yayınladı.

Bingöl'de meydana gelen depremin ardından sosyal medyada Bingöl'de yaşayanlara "geçmiş olsun" mesajları yağdı. Hükümetten birçok isim de art arda Bingöl'e destek mesajları yayınladı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Bingöl ve çevresinde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Rabbim, memleketimizi tüm afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

Bakanlardan Bingöl'e destek mesajları yağdı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Bingöl ve çevre illerde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can kaybı olmaması temennimiz." dedi.

Bakanlardan Bingöl'e destek mesajları yağdı - Resim : 2

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Bingöl'de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim milletimizi afetlerden korusun." açıklamasında bulundu.

Bakanlardan Bingöl'e destek mesajları yağdı - Resim : 3

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." mesajını paylaştı.

Bakanlardan Bingöl'e destek mesajları yağdı - Resim : 4

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, paylaşımında, "Bingöl'ün Kiğı ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından ekiplerimiz sahada hasar tespit çalışmalarını başlatmışlardır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." notunu düştü.

Bakanlardan Bingöl'e destek mesajları yağdı - Resim : 5

TBMM BAŞKANI ŞENTOP DA PAYLAŞIM YAPTI

Ayrıca TBMM Başkanı Mustafa Şentop da, "Bingöl'de Kiğı merkezli meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremden etkilenen bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Cenab-ı Hak ülkemizi her türlü afetten ve felaketlerden korusun." mesajını yayınladı.

Bakanlardan Bingöl'e destek mesajları yağdı - Resim : 6

 

 

 

Bakanlardan Bingöl'e destek mesajları yağdı ile ilgili etiketler Bingöl deprem destek mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.