Bakanlar dertleri yerinde dinleyip not aldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Artvin'de 60 evin kül olduğu Dereiçi köyüne gitti. Her olayda olduğu gibi sorunları yerinde dinleyen bakanlar, talepleri tek tek not aldı.

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Dereiçi köyünde önceki gün 35 bina ve 60 hanenin kül olduğu yangının ardından bugün köye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum incelemelerde bulundu.

Felaketi yaşayan vatandaşların şikayetlerini dinleyen bakanların sık sık kağıda not aldığı görüldü.

"CAN KAYBI OLMADI ONA ŞÜKRETMEK LAZIM"

Bakan Soylu "Can kaybı olmadı ona şükretmek lazım. Gerisini telafi ederiz inşallah. Hiç endişe etmeyin merak etmeyin" ifadelerini kullandı. Yangının yaşandığı mahalleyi gören bir tepeden bölgeyi inceleyen Bakanlar Vali Yılmaz Doruk'tan da bilgi aldı.

Bakanlar dertleri yerinde dinleyip not aldı

Bakan Kurum ise yaptığı açıklamada, "İlk hasar tespit çalışmalarına göre 52'si konut, diğerleri de ahır, samanlık, dükkan ve okula ait bir eklenti olmak üzere 193 bağımsız bölümde hasar tespit ettik" ifadelerini kullandı.

Bakanlar dertleri yerinde dinleyip not aldı - Resim : 2

Bakanlar dertleri yerinde dinleyip not aldı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Murat Kurum Çevre ve Şehircilik Bakanı İçişleri Bakanı Artvin Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.