Bakanlar Bursa'da: İlk veriler, bize bu saldırının bir terör saldırısı olduğunu gösteriyor!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da infaz koruma memurlarını taşıyan servis aracına yönelik terör saldırısında yaralananları ziyaret etti. Bursa Şehir Hastanesi'nde yaralıların sağlık durumlarına ilişkin bilgi alan Bozdağ ve Soylu, hastaneden ayrılırken açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "İlk elde edilen veriler, bize bu saldırının bir terör saldırısı olduğunu gösteriyor. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye Cumhuriyeti terörü bitirmeye kararlıdır. " dedi.

Bursa'da sabah saatlerinde yaşanan cezaevi personel otobüsüne yönelik bombalı saldırı sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Bursa'ya gitti.

Bakanların Mudanya Yolu'nda meydana gelen olay yeri incelemesine Bursa Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şen de eşlik etti.

ESNAFA 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ

Araç ve çevresinde devam eden olay yeri inceleme çalışmalarıyla Bursa protokolünden aldıkları brifing sonrasında iş yerleri zarar gören esnafa "geçmiş olsun" dileklerini ileten Bakan Soylu ve Bozdağ, şehit memura Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı, yaralı infaz memurlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

 

"NE YAPARLARSA YAPSINLAR, TÜRKİYE TERÖRÜ BİTİRMEYE KARARLIDIR"

Saldırı sonrası Bursa'ya giden İçişleri Bakanı Soylu ve Adalet Bakanı Bozdağ kameralar karşısında ilk açıklamayı yaptı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Bu ilk şehidimiz değil, daha önce de şehitlerimiz oldu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür, kudretlidir. Terörle, teröristlerle ve onları destekleyen her türlü güçle etkin ve kararlı mücadeleyi bundan sonra da yapmaya devam edecektir. 

'İlk elde edilen veriler, bize bu saldırının bir terör saldırısı olduğunu gösteriyor. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye Cumhuriyeti terörü bitirmeye kararlıdır. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum

 

 

Bakanlar Bursa'da: İlk veriler, bize bu saldırının bir terör saldırısı olduğunu gösteriyor! ile ilgili etiketler Bursa Süleyman Soylu Bekir Bozdağ Bakan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.