Bakanlar sahaya iniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatının ardından, hayata geçirilen TBMM’deki ‘nöbetçi Bakan’ uygulamasının yanında yeni bir adım daha atılıyor. Buna göre bakanlar, 2023 seçim çalışmaları kapsamında bayramdan sonra hem daha çok sahada olacak hem de vatandaşla sosyal medya üzerinden birebir temas kuracak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatının ardından, milletvekilleri ile Bakanlar arasındaki iletişim diyalogunun artırılması için hayata geçirilen TBMM’deki ‘nöbetçi Bakan’ uygulamasının ardından yeni bir adım daha atılıyor.

Artık Bakanlar, AK Parti, 2023 seçim çalışmaları kapsamında bayramdan sonra hem daha çok sahada olacak hem de vatandaşla sosyal medya üzerinden bire bir temas kuracak. Bu kapsamda, özellikle vatandaşların Bakanlarla iletişimi artırılacak.

ONLİNE PROGRAMLARDA DAHA AKTİF OLACAKLAR

AK Parti ve il başkanlıkları tarafından hazırlanan ‘online’ programlara Bakanlar daha aktif katılım sağlayacak. Teşkilat bu programlarda, bölgedeki sıkıntıları ya da önerilerini Bakanlara anlatabilecek. Ayrıca, AK Parti, başta sosyal medya olmak üzere her alanda Bakanlarla daha çok programlar düzenleyecek. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'gönüllere dokunmayı unutmayın' söylemiyle hareket edilecek.

Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde AK Parti’nin sosyal medyadan ‘10 soru-10 cevap’ etkinliğine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank katılmıştı. Yine, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe başkanlığında 1. Bölge Mahalle Başkanları Toplantısı’nda değerlendirmelerde bulunmuştu.

Bakanlar sahaya iniyor ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Bakan 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.