Bakandan afetzede çocuklara büyük sürpriz: Helikopterle tur attırdı!

Batı Karadeniz'de yaşanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sel felaketinin ardından bölgede incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, afetzede çocuklara büyük bir sürpriz yaptı. Bakan Karaismailoğlu, afet bölgesindeki çocuklara moral olması adına, bakanlığa ait helikopterle havada tur attırdı.

 Sel felaketi sonrasında Karadeniz bölgesinde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, afetzede çocuklara büyük bir sürpriz yaptı.

İKİ BAKAN EKİPLERLE BİRLİKTE AFET BÖLGESİNDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, psikososyal destek ekipleriyle birlikte Kastamonu ve Sinop'ta sürüdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

HELİKOPTERLE ÇOCUKLARA TUR ATTIRDI

Bakan Karaismailoğlu, afet bölgesindeki çocuklarla sohbet ettikten sonra bakanlığa ait helikopterle havada tur attırdı. Bakan Karaismailoğlu o anlara ait görüntüleri şahsi sosyal medya hesabından paylaştı.

İlk kez böyle bir deneyim yaşadığını belirten çocukların mutlulukları kameralara yansıdı. İzleyenleri tebessüm ettiren videoda çocuklar, " Havadan deniz çok güzel görünüyordu. Aşağıdaki insanlar çok küçük görünüyordu, manzara çok güzeldi. Teşekkür ederim böyle bir imkan sundukları için." sözleriyle mutluluklarını ifade etti.

 

 
Bakandan afetzede çocuklara büyük sürpriz: Helikopterle tur attırdı! ile ilgili etiketler helikopter Karadeniz Bakan afet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.