Bakan: Yargı Reformu meyvelerini veriyor

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yargı Reformu gelişmelerini değerlendirdi. Bakan Gül, "Yargı Reformu'nda önem verdiğimiz alternatif çözüm yolları meyvelerini veriyor. Vatandaşlarımız adalet hizmetlerine daha çabuk erişiyor" dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Yargı Reform'una önem verdikleri, alternatif çözüm yollarının meyvelerini verdiğini belirtti.

Bakan: Yargı Reformu meyvelerini veriyor

Bakan Gül, "Uyuşmazlıklar mahkemelere gidilmeden çözüme kavuşuyor. Vatandaşlarımız adalet hizmetlerine daha çabuk erişiyor. Zaman ve emekten tasarruf ediliyor. Toplumsal uzlaşı kültürümüz güçleniyor. Örneğin ticari uyuşmazlıklarda 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren 121 bin dosyada taraflar el sıkıştı. Bu ihtilaflar, mahkemelerde ortalama 1000 günde karara bağlanırken arabuluculuk sayesinde 30 günde çözüme kavuşturuluyor. Güven veren adalet yolunda reformlarımız sürecek" ifadelerine yer verdi.

Bakan: Yargı Reformu meyvelerini veriyor ile ilgili etiketler Adalet Bakanlığı Abdulhamit Gül Yargı yargı reformu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.