Bakan Yanık'tan Sözcü'ye yanıt: Bekleyin, yenileri de geliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, elektrikten, sosyal ekonomik ve genel sağlık sigortası desteğine kadar bir ayda 4.9 milyar nakdi yardım yapıldığını açıkladı. Bu açıklamayı çarpıtarak veren Sözcü gazetesine Bakan Yanık'tan yanıt gecikmedi. Yanık, "Sözcü de haklı tabii, takipçisi olduğu ideolojinin sosyal refahı yükseltmek gibi bir derdi hiç olmadı. Bizim var. Bekleyin, yenileri de geliyor." dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık son bir ayda elektrikten, sosyal ekonomik ve genel sağlık sigortası desteği gibi bir çok alanda vatandaşa 4,9 milyar TL'lik yardım ve destekte bulunulduğu açıkladı.

Vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen bu yardım ve destekleri 'Vatandaş yardımsız yaşayamaz hale geldi' şeklinde veren Sözcü gazetesine Bakan Yanık'tan cevap gecikmedi.

"BU CÜMLEYİ KURMAK İÇİN 'SOSYAL DEVLET' ANLAYIŞINDAN BÎHABER OLMAK LÂZIM"

Sosyal medya hesabından Sözcü gazetesine yanıt veren Bakan Yanık, "Bu cümleyi kurmak için “Sosyal devlet” anlayışından bîhaber olmak lâzım. Ama Sözcü de haklı tabii, takipçisi olduğu ideolojinin sosyal refahı yükseltmek gibi bir derdi hiç olmadı. Bizim var. ekleyin, yenileri de geliyor." ifadelerini kullandı.

Bakan Yanık'tan Sözcü'ye yanıt: Bekleyin, yenileri de geliyor ile ilgili etiketler Sözcü derya yanık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı nakdi yardım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.