Bakan Yanık'tan Ali Babacan'a yanıt: Zaten yaptığımız işler

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın sosyal yardım hizmetlerini tek çatıda toplayacaklarına yönelik açıklamasına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık'tan yanıt geldi. Bakan Yanık, 'Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi'ne atıfta bulunarak, "Muhalefet büyüğüyle küçüğüyle, zaten yaptığımız işleri bize öneri olarak getiriyor" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal politikalar eylem planlarına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Babacan'ın sosyal yardım ve hizmetlerinin tek çatıda toplanacağı açıklamasına yanıt olarak Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi'ni hayata geçirdiklerini duyurdu.

Bakan Yanık, sosyal medyada şu ifadeleri kullandı: "Muhalefet büyüğüyle küçüğüyle, zaten yaptığımız işleri bize öneri olarak getiriyor. Üstelik tüm bunları yerli imkanlar ve kendi insan kaynağımızla gerçekleştiriyoruz. Çabaları takdire şayan ama daha çok çalışmaları lazım"

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Twitter hesabında ise Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi'nin tanıtıldığı bir açıklamaya yer verildi.

Açıklamada, "Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi ile sosyal yardımlarımızı daha isabetli ve efektif bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Tamamen yerli imkanlar ve insan kaynağımızla hayata geçirdiğimiz sistemimiz sayesinde kurumlar arası koordinasyonu sağlayarak süreçleri hızlandırıyoruz" ifadelerine yer aldı.

Bakan Yanık'tan Ali Babacan'a yanıt: Zaten yaptığımız işler

Bakan Yanık'tan Ali Babacan'a yanıt: Zaten yaptığımız işler - Resim : 2

Bakan Yanık'tan Ali Babacan'a yanıt: Zaten yaptığımız işler - Resim : 3

Bakan Yanık'tan Ali Babacan'a yanıt: Zaten yaptığımız işler ile ilgili etiketler DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık Bütünleşik Sosyal Yardım Bilgi Sistemi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.