Bakan Yanık'tan Ali Babacan'a WhatsApp yanıtı: Muhalefet grup dedikodularına kadar düştüyse...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, iktidarın WhatsApp gruplarında, iktidar değişirse sosyal yardımların kesileceği iddialarını yaydığını öne sürdü. Babacan'a yanıt veren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medyadan yanıt verdi: "Muhalefet, hayali WhatsApp gruplarının dedikodularına kadar düştüyse, doğru yoldayız demektir.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, WhatsApp gruplarında, iktidar değişirse sosyal yardımların kesileceği söylentilerinin dolaştırıldığını iddia etti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Babacan'a yine sosyal medyadan cevap verdi.

Twitter'daki mesajında iktidarı suçlayan Babacan, "WhatsApp gruplarında, iktidar değişirse sosyal yardımların kesileceği gibi akıl almaz laflar dolaştırılıyormuş. Hiç atıp tutmasınlar. Ekonomiyi güçlendireceğiz, devletin kaynaklarını bollaştıracağız. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza da fersah fersah destek vereceğiz." dedi.

Babacan'ın açıklamalarına Twitter hesabından yanıt veren Bakan Yanık, "Muhalefet, hayali WhatsApp gruplarının dedikodularına kadar düştüyse, doğru yoldayız demektir. Millet bizi 20 yıldır tecrübe ediyor, sosyal yardım kriterlerini sizden iyi biliyor Ali Bey." ifadelerini kullandı.

 

Bakan Yanık'tan Ali Babacan'a WhatsApp yanıtı: Muhalefet grup dedikodularına kadar düştüyse... ile ilgili etiketler Ali Babacan derya yanık WhatsApp grupları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.