Bakan Yanık, annesinin ölüme terk ettiği Nisa bebeğin sağlık durumunu paylaştı: Sondayla besleniyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, annesi tarafından ölüme terk edilen Nisa bebeğin son sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Bakan Yanık, "Yönlendirici olmak istemem. Kanaat paylaşmak doğru olmaz fakat şu ana kadar arkadaşlarımızın bir ihmali olduğu bulgusu yok. Hayati tehlikeyi atlattı ama sondayla besleniyor" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık canlı yayında Ankara'da 2,5 yaşındaki Kadir Gezer'in ölümüyle ilgili ve terk edilen Nisa bebeğin sağlık durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Bakan Yanık'ın açıklamalarından satır başlıkları:

(2,5 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜREN BABA) Çok üzgün olduğumu ifade etmem lazım. Bababası yada ailedeki herhangi birisi tarafından öldürüldüğü iddiası bile bizim için yeterince sarsıcı iddiadır. Kadir'le ilgili 26 Nisan'da bize ihbar gelmiş. 28 Nisan'da arkadaşlarımız inceleme yapmışlar. Fakat her hangi bir bulgu yok. Baba evde yok. Dede ve aile fertleriyle görüşüyorlar. Anne Ankara dışında. Arkadaşlarımız bununla yetinmiyor, babayı kuruma çağırıyor. Varsa da bir şiddet ölüme götüren süreç sonrasında oluyor. Hiçbirşey yapılmadığı iddiası biraz haksız bir iddia olur. Kendi idari soruşturmamızla gereğini yaparız.

 

NİSA BEBEK HAYATİ TEHLİYEKİ ATLATTI

Kanaat çok doğru olmaz. Fakat şu ana kadar arkadaşlarımızın ihmali olduğu iddiası durumu yok. 30 Mart tarihinde Emniyet birimleri tarafından Bakanlığımıza alınıyor. 1 Nisan'da kameradan tespit ettikten sonra görüyorlar ve hemen müdahale ediyorlar. Gerekli sevk yapılıyor.

Kamera görüntüleri, beslenme saatleri, kimler sorumlu, hastane süreçleri ile ilgili her şeyi topladık. Çıkan sonuçlara göre biz de gerekli tasarrufları bulunacağız. Nisa bebek hayati tehlikeyi atlattı. Sondayla besleniyor. Şu anda hastanede. Hastane sonrası bebeğe özel bakım uygulayacağız.

'MÜLAKATTA KASITLI ELEME' İDDİALARI

Süreci çok şeffaf şekilde yürüttük. İşe alım mülakatlarında kesinlikle torpil yok. Bizim işimizde kriter tek başına KPSS olamaz.

 

Bakan Yanık, annesinin ölüme terk ettiği Nisa bebeğin sağlık durumunu paylaştı: Sondayla besleniyor! ile ilgili etiketler bakan yanık Nisa bebek nisa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.