Bakan Varank'tan net soru: Bu yolsuzluk ve zorbalığın bir ortağı da sen misin?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan tarafından darp edilen muhabir olayını anımsatan Bakan Varank, "Grup Başkanvekilini hala partinde tutacak mısın? Yoksa bu yolsuzluk ve zorbalığın bir ortağı da sen misin?" dedi.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın kaçak çiftliğinde yıkım çalışmalarını takip eden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu, geçen hafta Türkkan'ın yeğeninin de aralarında bulunduğu 4 kişi tarafından darp edildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Lütfü Türkkan'ın Uslu ve babasını aradığını iddia etti.

Bu iddiayı yalanlayan Uslu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hanımefendi Lütfü Bey'in beni, babamı arayıp özür dilediğini söylemiş. Lütfü Bey tarafından ne ben arandım, ne babam arandı." dedi

BAKAN VARANK'TAN TEPKİ: ZORBALIĞIN BİR ORTAĞI DA SEN MİSİN

O videoyu Twitter hesabından paylaşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Akşener'e tepki gösterdi. 

"Sayın Meral Akşener, devletin arazisini işgal edip 29 tane kaçak yapı yapan, bu yolsuzluğu görüntüleyen basın emekçisini en yakınlarına dövdüren grup başkan vekilini hala partinde tutacak mısın?" diyen Varank, "Yoksa bu yolsuzluk ve zorbalığın bir ortağı da sen misin?" ifadesini kullandı.

Bakan Varank'tan net soru: Bu yolsuzluk ve zorbalığın bir ortağı da sen misin? ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Mustafa Varank İHA muhabir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.