Bakan Varank'tan Küçükkaya tepkisi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz akşam ortak canlı yayında karşı karşıya geldi. Program sonrası adayların açıklamalarının yanı sıra moderatör İsmail Küçükkaya'nın tavırları da damga vurdu. Sosyal medyada çokça eleştirilen Küçükkaya'ya bir eleştiri de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi.

23 Haziran seçimlerinin öncesinde canlı yayında karşı karşıya gelen Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım, projelerini anlattı.

Türk siyasi tarihinde 17 yıl sonra yapılan bu canlı yayın, İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde gerçekleşti.

KÜÇÜKKAYA'YA TEPKİ

Bu yayın sonrası sosyal medyada Küçükkaya'ya kendisini övmesi ve yanlı sorular nedeniyle tepkiler geldi. 

 "ADAYLARDAN BİRİNE 'BRAVO' MU DEDİ?"

Küçükkaya'ya tepki gösterenler arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da var.  Varank, Twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak "Moderatör adaylardan birine “bravo” mu dedi? Ben mi yanlış duydum?" diye sorarak tepkisini dile getirdi.

Bakan Varank'tan Küçükkaya tepkisi!

Bakan Varank'tan Küçükkaya tepkisi! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu Mustafa Varank İsmail Küçükkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.