Bakan Varank'tan görevlinin uyardığı muhabire gönderme

Yerli otomobil TOGG'un tanıtımına katılan muhabirin, canlı yayında aracın bagajını açtığı sırada görevlinin müdahalesiyle karşılaşması gündem olurken, yaşanan olaydan sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. MasterChef Türkiye jürisi Danilo Zanna'nın TOGG'un bagajını açıp içine baktığı anlara ait bir fotoğraf paylaşan Bakan Varank, paylaşımına "Bagaj önemli!" notunu düştü.

TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikasında üretimi yapılan yerli otomobili canlı yayında tanıtan muhabirin başından geçen olay sosyal medyada gündem oldu.

Otomobilin detaylarını yayın sırasında bir bir anlatan muhabir, sıra TOGG'un bagajına geldiğinde bagajı açtı. Bagajı açarak içini göstermek isteyen muhabir, görevlinin tepkisiyle karşılaştı.

Bagajı açtığı sırada muhabirin yanına koşan görevlinin, "Açmayın dedik", "Açmayın diyorum ama" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

BAKAN VARANK'TAN DANİLO'LU "BAGAJ ÖNEMLİ" PAYLAŞIMI

Türkiye canlı yayında yaşanan gelişmeyi konuşurken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Twitter hesabından MasterChef Türkiye jürisi Danilo Zanna'nın yerli otomobil TOGG'un bagajını açıp içine baktığı anlara ait bir fotoğraf paylaşan Bakan Varank, paylaşımına ise "Bagaj önemli!" notunu düştü.

PAYLAŞIM BÜYÜK MERAK UYANDIRDI

Varank'ın yaptığı paylaşım kısa süre içinde binlerce beğeni alırken, bagajla ilgili detayın ne olduğu konusu ise büyük merak uyandırdı.

Bakan Varank'tan görevlinin uyardığı muhabire gönderme ile ilgili etiketler Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Yerli otomobil TOGG muhabir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.