Bakan Varank'tan Cem Seymen'e teşvik yanıtı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gazeteci Cem Seymen'in termik santrallere teşvik verildiği iddialarına yanıt verdi.

Seymen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda termik santrallere teşvik verildiğini iddia ederek ''Günde 30 bin ton kömür yakıp 7,5 ton kül çıkaran zehirli termik santrallere teşvik verilmiş. Bakan Varank "haberim yok" dedi. Nereden bakarsak bakalım bu işte insan hayatı söz konusu. Filtresiz çalıştırılan termik santraller insanlık suçu işliyor.'' ifadelerini kullandı.

''HER DUYDUĞUNUZ YALANI...''

Cem Seymen'in iddiasına Bakan Varank yanıt verdi. Böyle bir teşviğin söz konusu olmadığını belirten Varank '' Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı teşvik mevzuatında böyle bir teşvik yok. Olmayan teşviği bilmek de sözkonusu olamaz. Ucuz muhalefet için her duyduğunuz yalanı yaymadan önce biraz araştırmanızda fayda var.'' paylaşımını yaptı.

Bakan Varank'tan Cem Seymen'e teşvik yanıtı!

Bakan Varank'tan Cem Seymen'e teşvik yanıtı! ile ilgili etiketler Mustafa Varank Cem Seymen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.