Varank: Yaptığı FETÖ’ye göz kırpmaktan başka bir şey değil!

AK Parti'den ayrılarak, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün desteği ile Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi)'ni kuran Ali Babacan, bir süre önce, FETÖ'cü 17-25 Aralık kumpası hakkında Türk siyasetini sarsan açıklamalar yaptı. Babacan'ın o açıklamalarına hükümet kanadından yanıt gecikmedi...

Katıldığı bir programda 17-25 Aralık FETÖ'cü darbe girişimine ilişkin görüşlerini aktaran DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan "17-25 Aralık mini darbe teşebbüsüydü" diyerek, Türk siyasetinin dışarıdan dizayn edilmesine yönelik hain girişimi küçümsedi.

Babacan bununla da yetinmeyerek, "O dosyaların bir noktada tekrar incelenmesinde de bir fayda görürüm doğrusu" dedi.

HÜKÜMETTEN BABACAN'A İLK TEPKİ

Ali Babacan'ın bu sözlerine hükümet kanadından yanıt gecikmedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Sabah Gazetesi'nden Kenan Kıran'a yaptığı açıklamada Babacan'a çok sert sözlerle yüklendi.

"BABACAN FETÖ'YE GÖZ KIRPIYOR!"

Babacan'ın yaptığı bu açıklamaları, FETÖ kumpaslarına çanak tutmak, olarak yorumlayan Varank şu ifadeleri kullandı;

“Bugün görüyoruz ki, o zaman tüm bu yaşananlara şahitlik etmiş, bakanlık yapmış, şimdi kendi partilerini kurmuş bazı arkadaşlar, 17-25 Aralık’a mini darbe vs. diyerek, masumlaştırma, küçümseme gayretindeler. Zaten bu niyetlerini de, o dönemki soruşturma dosyalarının tekrar gündeme gelmesi gerektiğini söyleyerek açık ediyorlar. 17-25 Aralık’a mini darbe diyenlerin bir sonraki durağı 15 Temmuz’a kontrollü darbe demektir. Hele hele, FETÖ’nün yasa dışı dinlemelerle, kumpas iddianameleriyle oluşturduğu soruşturmaların tekrar gündeme gelmesini istemek, FETÖ’ye göz kırpmaktan başka bir şey değildir.”

Varank: Yaptığı FETÖ’ye göz kırpmaktan başka bir şey değil! ile ilgili etiketler Mustafa Varank FETÖ Ali Babacan 17-25 aralık kenan kıran
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.