Bakan Varank'ın paylaşımına beğeni yağdı: Yaştan elenmek biraz üzdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Uzay Programı kapsamında belirlenen "Türk Uzay Yolcusu ve Bilim Misyonu" görevinin başladığını bildirdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Boydan elenmeye alıştım da yaştan elenmek biraz üzdü." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Uzay Programı kapsamında belirlenen "Türk Uzay Yolcusu ve Bilim Misyonu" görevinin başladığını açıkladı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında başvuru şartlarından birinin de 45 yaşın altında olmak olduğunu ifade etti.

"Yaştan elenmek biraz üzdü"

 Türkiye Uzay Ajansı'nın konuyla ilgili paylaşımını Twitter hesabından retweetleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gülümseten bir paylaşımda bulundu.

 Bakan Varank, "Boydan elenmeye alıştım da yaştan elenmek biraz üzdü" ifadelerini kullandı. Varank'ın sözlerine beğeni yağdı.

 

Bakan Varank'ın paylaşımına beğeni yağdı: Yaştan elenmek biraz üzdü ile ilgili etiketler Milli Uzay Programı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.