Bakan Varank: Sende hiç utanma yok mu ey Kılıçdaroğlu?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Katarlı öğrencilerin Türkiye’de sınavsız tıp okuyacağı yalanını servis eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Twitter gönderisinde yalan haberi yayınladığı için özür dileyen T24'ün paylaşımına yer veren Varank, aynı haberi paylaşan Kılıçdaroğlu'na "Sende hiç utanma yok mu?" diye sordu.

Haber sitesi T24, Katarlı gençlerin Türkiye'de sınavsız tıp okuyabileceğine dair protokolün imzalandığını iddia etmişti. Haber, yalan olmasına rağmen sosyal medyada hızla yayıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da haberi, "Kendi gencine bu kadar sevgisiz bu kadar saygısız bir iktidar işte. Hiç mi utanmıyorsunuz bunları yaparken ey Ak Parti? Aranızda biriniz çıkıp da bu adaletsizdir diyemedi mi? Bizim çocuklar o okullara girebilmek için bütün gençliklerini heba ediyorlar" ifadeleriyle paylaştı.

Ancak, haberin gerçeği yansıtmadığı kısa sürede ortaya çıkınca T24 özür dilemek zorunda kaldı. T24'ten sonra Kılıçdaroğlu'nun özür dileyip dilemeyeceği merak konusu oldu.

Ancak sessiz Kılıçdaroğlu'nun sessizliğini sürdürdüğü görüldü.

BAKAN VARANK'TEN SERT SÖZLER: SENDE UTANMA YOK MU

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, konuyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. 

Paylaşımında sert sözlere yer veren Bakan Varank  "Katarlı öğrencilerin Türkiye’de sınavsız tıp okuyacağı aşağılık bir yalan! Milyonlarca evladımıza en önemli sınavlarından bir gün önce alenen yalan söyledin. Kim bilir kaçının geleceğinden çaldın.Çıkıp bir özür bile dilemiyorsun. Sende hiç utanma yok mu ey Kılıçdaroğlu" ifadesini kullandı.

Bakan Varank: Sende hiç utanma yok mu ey Kılıçdaroğlu? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Mustafa Varank Sanayi ve Teknoloji Bakanı Katar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.