Bakan Varank, kaza geçiren muhabirin yardımına koştu

Bloomberg muhabiri Fırat Kozok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir trafik kazası geçirdiğini duyurdu. Kozok, kaza sonrasında bir minibüsün yanına yanaştığını ve şoför koltuğunda ise Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın bulunduğunu aktardı. Öğrenilen bilgiye göre Varank, Kozok'u evine kadar bıraktı. Bakan Varank'ın bu hareketi sosyal medyada büyük ilgi ve takdir topladı.

Bloomberg muhabiri Fırat Kozok, geçirdiği trafik kazası ve sonrasında yaşananları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anlattı.

Paylaşıma göre Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yolda kaza yapan aracın sürücüsü Kozok'u minibüsüne alarak evine bıraktı.

"SAMİMİYET VE DOĞALLIK İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Kozok, "Akşam bir kaza geçirdim, yol kenarında beklerken kendi kullandığı minibüsle yanaştı, beni alıp evime kadar bıraktı. Samimiyet ve doğallık için teşekkürler" ifadelerini kullandığı gönderisine bakan ile çektirdiği fotoğrafı da ekledi.

 

Bakan Varank, kaza geçiren muhabirin yardımına koştu ile ilgili etiketler Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank kaza muhabir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.