Bakan Varank kaynak makinesinin başına geçti

Kırşehir'deki temsları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'ne geçen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kaynak makinesinin başına geçti. Bakan Varank, hidrofor genleşme tanklarına kaynak yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından yayımladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kırşehir temasları kapsamında sanayici ve iş insanları ile bir araya geldi.

Daha sonra Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'ne geçen Bakan Varank, kaynak makinesinin başına geçti. Ustadan makineyi alıp, hidrofor genleşme tanklarına kaynak yapan Varank o görüntüleri sosyal medya hesabından da yayımladı.

FABRİKALARI GEZDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kırşehir programı kapsamında fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi.Bakan Varank, ilk olarak ilde 4 binden fazla kişiye istihdam sağlayan Petlas'ın fabrikasını ziyaret etti. Fabrikanın lastik imalatı birimlerinde incelemelerde bulunan Varank, AKO Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan ve Petlas Genel Müdürü Hakan Yalnız'dan, üretim aşamalarına ilişkin bilgi aldı. Varank'a fabrikada İHA ve SİHA'ların lastiklerinin de üretildiği bilgisi verildi. Fabrikada çeşitli araçlara yönelik üretilen lastiklerin sergilendiği alanı gezen Varank, çalışanlarla sohbet etti. Daha sonra Bakan Varank, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) gıda ve paketleme makinaları imalatı yapan Uygurlar Makina'ya ziyarette bulundu. Firmanın yerli tasarımını ve üretimini gerçekleştirdiği makineleri inceleyen Varank, yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Varank kaynak makinesinin başına geçti

SAAT 22.15'TE AÇILIŞ

Varank daha sonra Wenta'nın Kırşehir OSB'de bulunan fabrikasını ziyaret etti. Firmanın Ahiler Kalkınma Ajansı ile yaptığı yeni yatırım için kurdele kesen Varank, "Saat şu an itibarıyla 22.15 oldu. Nadir bu saatlerde kestiğim kurdelelerden. Genelde fabrikaları geziyorum ama kurdele kesmiyoruz. İnşallah şehrimizin ekonomisine bölgemize ülkemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Bakan Varank kaynak makinesinin başına geçti - Resim : 2

KAYNAK YAPTI

Varank, fabrikayı gezisi sırasında burada üretilen hidrofor genleşme tanklarına kaynak yaptı. Son olarak, Eraslan Güneş Enerji Sistemleri'ni ziyaret eden Varank, firmanın üretim birimlerinde incelemelerde bulundu.

 

 

 

Bakan Varank kaynak makinesinin başına geçti ile ilgili etiketler Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kırşehir organize sanayi bölgesi kaynak makinesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.