Bakan Varank fabrikada ütü yaptı, sahilde süt mısır dağıttı

Sinop'ta Bir dizi ziyarette bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fabrikada işçilerle birlikte karavanadan yemek yedi, ütü yaptı. Varank, ayrıca Sinoplulara süt mısır ikramında bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sinop'ta adım atmadık yer bırakmadı. Sinop 1. ve 2. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifinde esnaf ve sanayicileri ziyaret eden Bakan Varank, gemi motorları, kalıp üretimi, araç bakım ve tamiri gibi alanlarda faaliyet gösteren iş yerlerine ilişkin bilgi aldı.

Bakan Varank fabrikada ütü yaptı, sahilde süt mısır dağıttı

Sinop Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve aylık 145 bin adet üretim kapasitesine sahip Ersa Tekstil Fabrikasına da giden Bakan Mustafa Varank, işçilerle birlikte karavanadan yemek yedi. Fabrikayı gezen Bakan, çalışanlarla sohbet ederken eline ütüyü alıp işe girişti.

Bakan Varank fabrikada ütü yaptı, sahilde süt mısır dağıttı - Resim : 2

Sinop gezisine devam eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, mısır tenceresinin başına geçerek Sinoplulara süt mısır ikramında bulundu.

Bakan Varank fabrikada ütü yaptı, sahilde süt mısır dağıttı ile ilgili etiketler Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Sinop ütü süt mısır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.