Bakan Varank, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu kendi sözleriyle vurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyadan, 'Anayasanın ilk dört maddesinin değişmesi' ile ilgili yaptığı paylaşıma Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan yanıt geldi. Bakan Varank, Kılıçdaroğlu'nun kapatılan İMÇ TV'de yaptığı konuşmayı hatırlatarak, "Bunun adı şizofrenidir." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti’nin ileri gelenlerinin 'Anayasanın ilk dört maddesinin değişmesini' talep ettiğine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bunu kendisinin söylediğini sandığına dair bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, "AK Parti’nin ileri gelenleri “Anayasanın ilk dört maddesinin değişmesini” talep ediyor; Erdoğan, benim söylediğimi zannediyor. Artık sağlık raporu istemek, bir devlet güvenliği meselesi haline gelmiştir. Erdoğan, bağımsız bir kuruluştan, sağlık raporu almalıdır, hem de hemen!" mesajını yayınladı.

BAKAN VARANK, KILIÇDAROĞLU'NA KENDİ SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bir zamanlar İMÇ TV'de yaptığı konuşmayı hatırlatarak, "Bunun adı şizofrenidir." dedi.

Bakan Varank, sosyal medyadan o yayının videosunu paylaşarak şunları yazdı: "Terör örgütü propagandası yaptığı için kapatılan İMÇ TV’de söyledikleri hala arşivlerde duran birisinin bu tiviti atabilmesi için profesyonel yalancı olması yetmez; bunun adı şizofrenidir."

 

KILIÇDAROĞLU İMÇ TV YAYININDA NE SÖYLEMİŞTİ?

Kemal Kılıçdaroğlu o videoda, "YÖK'ü kaldıralım, seçim yasasını değiştirelim. Anayasa'yı değiştirelim. (2.-3. maddeleri mesela? diye sorulunca) tabii. Söyledik bütün bunların tamamını, gelin yapalım bunların hepsini dedik." ifadelerini kullanıyor.

Bakan Varank, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu kendi sözleriyle vurdu ile ilgili etiketler Mustafa Varank Kemal Kılıçdaroğlu Anayasanın ilk dört maddesinin değişmesi İMC TV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.