Bakan Turhan'dan YHT için mart müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattında test sürüşlerinin martta başlayacağını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, “Demiryollarında 17 Yılda Kat Edilen Mesafe ve Hedefler” konulu bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Bakan Turhan toplantıda yaptığı açıklamada "Yapımı devam etmekte olan 393 kilometre uzunluğundaki Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattında Balışeyh - Yerköy - Akdağmadeni kesiminde Mart ayı içerisinde test sürüşlerine başlamayı ve projeyi 2020 yılının ikinci çeyreğinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Bakan Turhan'dan YHT için mart müjdesi!

DEVAM EDEN EN BÜYÜK YHT PROJESİ

Türkiye'nin devam eden en büyük projelerinden birisi olan 406 kilometre uzunluğundaki Sivas-Ankara Yüksek Hızlı Tren hattının bitirilmesi için 150 noktada yaklaşık 6 bin kişi çalışıyor.

Bakan Turhan'dan YHT için mart müjdesi! - Resim : 2

Hat bitirildiğinde Ankara Sivas arası YHT ile 2 saate inecek.

Bakan Turhan'dan YHT için mart müjdesi! - Resim : 3

Hat İstanbul ile Ankara'yı Sivas'a bağlamakla kalmayacak ve arından Erzincan ve Erzurum'a kadar uzanacak.

Bakan Turhan'dan YHT için mart müjdesi! - Resim : 4

Bakan Turhan'dan YHT için mart müjdesi! ile ilgili etiketler Ankara Sivas Mehmet Cahit Turhan YHT Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ankara-Sivas YHT hattı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.