'En çok bana dokunmaz diye düşünüyordum, bu işe delikanlılık falan dayanmıyor'

Koronavirüse yakalanan ve gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''En çok bana dokunmaz diye düşünüyordum, bu işe delikanlılık falan dayanmıyor'' dedi.

İzmir'de meydana gelen depremin ardından bölgeye incelemelerde bulunmak üzere giden Bakan Soylu, koronavirüs tedavisine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Soylu, vatandaşlara uyarıda bulunarak, ''Bu işe delikanlılık falan dayanmıyor'' ifadelerini kullandı.

''EN ÇOK BANA DOKUNMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM''

İşte Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar;

''Elbetteki maske mesafe ve temizliğe dikkat etmek gerekir. Vatandaşlardan bir ricam var; evin içinde de dikkat edelim. Bunu yaparsak birçok meseleyi çözeriz. Yani nefes almaya şükrettiğiniz bir hale geliyorsunuz. Bu önemli bir tablodur. Birçok bu hastalığı geçirenler söylediler. Ben 24 saatin 18 saati çalışan bir insanım. En çok bana dokunmaz diye düşünüyordum. Bu işe delikanlılık falan dayanmıyor. Açık bir şekilde söyleyeyim. Kimse kendine çok güvenmesin. Günde 4-5 saat helikopter yolculuğu, 4-5 vilayet değiştiren bir kişiyim ben. Hiç öyle değilmiş.''

 

'En çok bana dokunmaz diye düşünüyordum, bu işe delikanlılık falan dayanmıyor' ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Korona İçişleri Bakanı tedavi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.