Bakan Süleyman Soylu'dan Cumhuriyet gazetesine tedavi önerisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugünkü köşe yazısında kendisi ile ilgili bir iddiayı ortaya atan Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan'ı isim vermeden eleştirdi. Cumhuriyet gazetesinin habercilik anlayışının 'hastalıklı' olduğunu belirten Bakan Soylu, tedavi önerisinde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kişisel Twitter hesabında yaptığı bir paylaşımda Cumhuriyet gazetesini eleştirdi.

İsim vermeden Barış Pehlivan'ın köşe yazısına tepki gösteren Bakan Soylu, "Cumhuriyet gazetesinin işyeri hekimi vardır muhakkak. Bu habercilik hastalıklı. Çünkü bu çocuklar hasta. Tedaviye ihtiyaç var. Gecikmeyin" ifadesini kullandı.

BARIŞ PEHLİVAN: SOYLU İLE AKTAŞ ARASINDA GERGİNLİK VAR

Pehlivan, bugün yayımlanan yazısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş arasında bir gerginlik olduğunu öne sürmüştü.

"Bir süredir duyuyordum. Ama inanmıyordum. İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’tan söz ediyorum. Malum, eski müdür Mustafa Çalışkan’la İçişleri Bakanı Soylu’nun arası iyi değildi. Görevden alınması için çok uğraştı. Başardı da" diyen Pehlivan, şunları yazmıştı:

"Ama gelgelelim, Emniyet kulislerine göre Soylu, yeni müdürden de pek memnun değilmiş. Biz Boğaziçi olaylarındaki, İstanbul Sözleşmesi eylemlerindeki hadiseleri konuşurken, meğer yukarılarda da başka bir rahatsızlık varmış. Unutmayalım, Zafer Aktaş yeni müdürlerden değil. AKP hükümetinden önce de kritik görevler yapmış, hatta daha 90’lı yıllarda FETÖ’ye hedef olmuş bir isim."

 O TWEETİ PAYLAŞTI

Öte yandan Pehlivan, Bakan Soylu'nun kendisi hakkında yaptığı paylaşımını alıntılayarak "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bugünkü Cumhuriyet'teki köşeme yanıtı aşağıdadır" dedi. Pehlivan, yazısının linkini de paylaştı.

 

Bakan Süleyman Soylu'dan Cumhuriyet gazetesine tedavi önerisi ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Cumhuriyet Gazetesi İçişleri Bakanı Barış Pehlivan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.