Bakan Süleyman Soylu, kirli ağı Şamil Tayyar'a anlattı

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğünü söyledi. Tayyar, Bakan Soylu'nun kırgın ama keyifli olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı'ndan kovulan muhabir Musab Turan, dün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin basın toplantısını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili bir soruyla sabote etti.

AK Parti MKYK üyesi ve 24, 25, 26. Dönem Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bu gelişmenin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğü.

"ÖĞRENİNCE MİDEM BULANDI"

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda az önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanından ayrıldığını ifade eden Tayyar, "Peker’den savcı ve muhabire uzanan içerdeki kirli ağı öğrenince midem bulandı, devletim adına üzüldüm. Çok yazık." ifadesini kullandı.

"KIRGIN AMA KEYİFLİ..."

Bakan Soylu'nun kırgın ama keyifli olduğunu söyleyen Tayyar, "Görevinin başında, Rabbim yardımcısı olsun." dedi.

Bakan Süleyman Soylu, kirli ağı Şamil Tayyar'a anlattı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Şamil Tayyar İçişleri Bakanı AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.