Bakan Soylu'dan vatandaşlara çağrı: Mümkün olduğunca özel araçlarla yola çıkmayın

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki kar yağışı ile açıklamalarda bulundu. Burada konuşan Bakan Süleyman Soylu vatandaşlara önemli çağrılarda bulundu. Soylu, İstanbul'da kar yağışının perşembe gününe kadar devam edeceğini bildirdi. Bakan Soylu, mümkün olunduğunca özel araçlarla yola çıkılmaması uyarısında bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki kar yağışı ile ilgili canlı yayında açıklamalarda bulundu.

SOYLU'DAN ÇAĞRI VAR!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul'da kar yağışının perşembe gününe kadar devam edeceğini bildirdi. Bakan Soylu, mümkün olunduğunca özel araçlarla yola çıkılmaması uyarısında bulundu.

Soylu, "Ağır tonajlı araçlar kış lastikleri ile yola çıkılmalı." dedi. Bakan Soylu, "Allah'a hamdolsun, soğuk sebebiyle karşı karşıya kaldığımız, bir canımıza herhangi bir sıkıntı gelmiş bir durum meydana gelmedi ona şükrediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu'dan vatandaşlara çağrı: Mümkün olduğunca özel araçlarla yola çıkmayın ile ilgili etiketler İstanbul İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.