Bakan Soylu'dan 'terör koridoru' isteyenlere gözdağı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sinop'ta katıldığı bir organizasyonda, bölgesel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin etrafının karıştırılmak istendiğini vurgulayan Bakan Soylu, "Hadi bakalım oluştur terör koridorunu da görelim. Bu milletin gücünü kimse sınamasın. Türkiye’nin gücünü kimse sınamasın, sınayanın fesini kafasına ters giydiririm." diye konuştu.

Bir dizi programa katılmak üzere Sinop’a giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"TÜRKİYE'NİN GÜCÜNÜ SINAYANIN FESİNİ KAFASINA TERS GİYDİRİRİM"

Türkiye'nin etrafının karıştırılmak istendiğini söyleyen Bakan Soylu, "Etrafımızı karıştırıyorlar. Ama Erdoğan da çaktırmadan yapacağını yapıyor. Onlar bize hamle yapıyor, o da Doğu Akdeniz’e giriyor. Onlar bize hamle yapıyor, Libya’nın halkına milletine sahip çıkıyor. Amerika Ay’da, Avrupa Ay’da, onlar yaya kalıyorlar." diye konuştu.

Türkiye atabileceği bütün adımları attığını ifade eden Bakan Soylu, "Orada terör koridoru oluşturmaya çalışıyorlar, biz de ona güzel bir cevap veriyoruz. Afrin’e giriyoruz, Cerablus’a, Azez’e, Elbab’a, Marez’e girdik mi? Resulayn’a, Tel Abyad’a girdik mi? Hadi bakalım oluştur terör koridorunu da görelim. Bu milletin gücünü kimse sınamasın. Türkiye’nin gücünü kimse sınamasın, sınayanın fesini kafasına ters giydiririm." dedi.

Bakan Soylu'dan 'terör koridoru' isteyenlere gözdağı! ile ilgili etiketler içişleri bakanı süleyman soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.