Bakan Soylu'dan skandal sözlere tepki: Sedef edepsiz, yanında oturup arkasına sığınanlar daha edepsiz!

TELE1'de bir programda sarf ettiği sözlerle 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten hakkında soruşturma başlatılan ve gece saatlerinde gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş'a bir tepki de Bakan Soylu'dan geldi. Bakan Soylu, "Debelendikleri haset ve hakaret çukurundan Milletin Adamı'na edepsiz laflar etmişler. Sedef, edepsiz, yanında oturup arkasına sığınanlar daha edepsiz." dedi.

Gazeteci Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanlığı makamını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı TELE 1 televizyonundaki canlı yayında hedef aldı.

GECE SAATLERİNDE GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası soruşturma başlatılırken, Kabaş gece saatlerinde gözaltına alındı.

 

BAKAN SOYLU: YANINDA OTURUP ARKASINA SIĞINANLAR DAHA EDEPSİZ

Gelişmelerin ardından İçişleri Bakanı Süleyman soylu, Sedef Kabaş ile ilgili bir açıklama yaptı.

Twitter'dan açıklama yapan Bakan Soylu, "'İnsanı hayvandan ayırt eden edepdir.' demiş Şems-i Tebrîzî... Edebini, insanlığını kaybetmişler, sıra sıra dizilmiş, debelendikleri haset ve hakaret çukurundan Milletin Adamı'na edepsiz laflar etmişler. Sedef, edepsiz, Yanında oturup arkasına sığınanlar daha edepsiz.." dedi. 

Bakan Soylu'dan skandal sözlere tepki: Sedef edepsiz, yanında oturup arkasına sığınanlar daha edepsiz! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanı bakan soylu Sedef Kabaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.