Bakan Soylu'dan şampiyonluk kutlaması çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde Ramazan bayramı tedbirlerine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Bakan Soylu burada yaptığı konuşmada, tam kapanma döneminde kısıtlamaların aksatılmaması çağrısında bulunarak , "Süper Lig şampiyonluk kutlamalarının tam kapanma döneminden sonra yapılması hususunda tedbir alınması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Süper Lig'de 15 mayıs Cumartesi yapılacak şampiyonluk kutlamalarının tam kapanma sonrasına bırakılması konusunda çağrı yaptı.

Bakan Soylu'nun şampiyonluk kutlamalarına ilişkin açıklaması şöyle;

"Cumartesi günü bir diplomasiye ihtiyaç var. Sağ olsunlar Giresunlular ve Adanalılar çok minimum bazda yaptılar. Sokakta görüntüler oldu ama her tarafa yayılmadı. Oradaki yöneticiler, idareciler bu konuda hem kendileri bir çağrıda bulundular hem de bizim valilerimiz çağrıda bulundular. Kutlamaların tam kapanma döneminden sonra yapılması hususunda bir diplomatik müzakere yöntemi hem size hem valimize düşüyor. O açıdan bir tedbir almak lazım geldiğini düşünüyorum."

HALEL GELMEDEN KAPANMA SONRASI YAPILABİLİR

Bakan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şampiyonluk yarışında olan üç takım da İstanbul'da. Türkiye'de de aynı şekilde olacak. İstanbul, bu konuda bir ilke kararı üretirse hep beraber oturup bir çağrıda bulunursak tam kapanma dönemine bir halel gelmeden, tam kapanmanın akabinde yapılabilir."

Bakan Soylu'dan şampiyonluk kutlaması çağrısı ile ilgili etiketler Süper Lig Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Şampiyonluk kutlaması korona tedbirleri tam kapanma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.