Bakan Soylu'dan önemli mesajlar! "Türkiye tam bir teyakkuz ve kıyam halinde"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin teröre karşı tam anlamıyla bir teyakkuz ve kıyam halinde olduğunu söyledi... Soylu, "Kim bizim üzerimize hangi oyunu çevirirse çevirsin, kime destek ve silah verirlerse versinler, Allah'a şükür Türkiye'nin bileğini kimse bükemeyecek." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin teröre karşı tam anlamıyla bir teyakkuz ve kıyam halinde olduğunu söyledi... Soylu, "Kim bizim üzerimize hangi oyunu çevirirse çevirsin, kime destek ve silah verirlerse versinler, Allah'a şükür Türkiye'nin bileğini kimse bükemeyecek." dedi.

MARDİN'DEN 3 BİN 500 KİŞİLİK İFTAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'de İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Büyükşehir Belediyesi ve Valilikçe 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Parkı'nda düzenlenen 3 bin 500 kişinin bulunduğu iftar programına katıldı.

Soylu, burada yaptığı konuşmada, herkesin ramazanını tebrik ederek kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde nice ramazanlara, mutlu ve huzurlu bir bayrama ulaşmayı temenni etti.

"BU MİLLETİN BİLEĞİNİ KİMSE BÜKEMEYECEKTİR"

Teröre karşı topyekun mücadele içerisinde olduklarını dile getiren Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye teröre karşı tam bir teyakkuz ve kıyam hali içindedir. Kim bizim üzerimize hangi oyunu çevirirse çevirsin, kime destek ve silah verirlerse versinler, istedikleri satrancı oynasınlar, Allah'a şükür Türkiye'nin bileğini kimse bükemeyecek, bu milletin bileğini kimse bükemeyecektir. Zengin, özgür bir ülke olacağız. Dünyanın ilk 10 büyük devletinden birisi olacağız. Etrafımızda ki bütün coğrafyaya huzur getireceğiz, barış getireceğiz, kardeşlik getireceğiz."

mardin_iftar

Soylu, Türkiye'nin başta kalkınma ve alt yapı olmak üzere bütün mesellerini kendi halledebilecek kapasiteye sahip olduğunu aktardı.

"Biz çocuklarımıza terörü ve şiddeti miras bırakmayacağız. Biz çocuklarımıza bu coğrafyanın kardeşliğini, kütüphaneleri, zenginliği, istihdamı, sabahtan akşama kadar bereketle bollukla bezenen esnaf dükkanlarımızı miras bırakacağız." diyen Soylu, bir yandan terörle mücadele ederken bir yandan da şehirleri de hizmetlerle buluşturacaklarını bildirdi.

"PARALAR TERÖRE GİTMİYOR, PARALAR MİLLETİMİZE GİDİYOR"

Belediyelere yapılan görevlendirmelerle belediyelerin büyük hizmetlere imza attığına dikkati çeken Soylu, şöyle devam etti:

"Bir taraftan yol yapmak bir taraftan kanalizasyon, bir taraftan da oyun parkı yapmak için kullanan bir anlayışı vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Paralar teröre gitmiyor, paralar hendeğe çukura bu milletin kardeşliğine hedefe gitmiyor. Paralar hizmete gidiyor ve paralar milletimize gidiyor."

"TERÖRİZMİ BİTİRECEĞİZ"

"Batı'da ne varsa Doğu ve Güneydoğu'da da o olacaktır." diyen Soylu, hep birlikte yükselmeyi sağlayacaklarını belirtti. Yapılan her hizmet ve atılan her adımın bölge insanının refahı ve ekonomisine olumlu bir yansıması olduğunu ifade eden Soylu, şunları kaydetti:

"Biz sadece terörü bitireceğiz demiyoruz, terörizmi bitireceğiz ve gençlerimizi işle istihdamla ve kitapla buluşturacağız. Çocuklarımızın, gençlerimizin dağlara, terör örgütüne kaçırılma dönemi sona ermiştir. Biz artık bu dağlarda piknik yapmak istiyor, huzurumuzu kucaklamak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağımıza inanıyoruz."

Bakan Soylu'dan önemli mesajlar! "Türkiye tam bir teyakkuz ve kıyam halinde" ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Mardin iftar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.