Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Siyaset kurnazlıkla değil asaletle yürür!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'de yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda miting yapma taleplerinin reddedildiğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Meydanın 2014 yılından bu yana siyasi partilere miting alanı olarak verilmediğini vurgulayan Bakan Soylu, "Acizliğe ve yalana başvurulması ve siyasi mağduriyet üretme çabası, siyasi ahlakla bağdaşmaz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Aralık'ta Mersin'de yapacakları mitingin iktidar tarafından yasaklanmaya çalışıldığını iddia ederek "Mitingimizden niye rahatsızlık duyuyorlar anlamakta zorluk çekiyorum. Demek ki bir kusurları var. Sayın Vali Cumhuriyet Meydanı'nı yasaklıyor." ifadelerini kullanmıştı.

BAKAN SOYLU'DAN KILIÇDAROĞLU'NA YANIT

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gelişmeler üzerine Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

"SİYASET KURNAZLIKLA DEĞİL ASALETLE YÜRÜR"

Bakan Soylu açıklamasında, "Siyaset, kurnazlıkla değil asaletle yürür. Mersin Cumhuriyet Meydanı, 2014 yılından bu yana siyasi partilere miting alanı olarak verilmemiştir. Acizliğe ve yalana başvurulması ve siyasi mağduriyet üretme çabası, siyasi ahlakla bağdaşmaz." ifadelerine yer verdi.

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Siyaset kurnazlıkla değil asaletle yürür!

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Siyaset kurnazlıkla değil asaletle yürür! ile ilgili etiketler Mersin içişleri bakanı süleyman soylu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu miting
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.