Bakan Soylu'dan Cumartesi Anneleri açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumartesi Anneleri'ne yapılan müdahalenin gerekçesini açıkladı.

Cumartesi günü Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde "Cumartesi Anneleri"nin 700. buluşması adıyla bir gösteri düzenlenmek istenmişti.

Polis gösteriyi düzenlemeye çalışan aralarında HDP'li Ahmet Şık ile bir grup siyasinin de olduğu gruba müdahale etmişti.

37 kişinin gözaltına alındığı müdahale ile ilgili olarak konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "700. gösterilerini yapmak istediler, izin vermedik çünkü artık bu istismarın ve kandırmacanın son bulmasını istedik. Anneliğin terör örgütünce istismar edilmesine, teröre kılıf yapılmasına göz mü yumsaydık" dedi. 

"Bugün terör örgütleri, bu odaklar eliyle bir başka istismar alanı peşinde koşuyorlar, anne istismarı. Yapılmak istenen çok açıktır. Annelik kavramı üzerinden bir mağduriyet oluşturup, hem teröre bir mağduriyet maskesi giydirmeye çalışıyorlar, hem de toplumu ayrıştırmaya çalışıyorlar" diyen Bakan Soylu sözlerini "Galatasaray Meydanı'nın, terör örgütlerinin sözde ortak meşruiyet alanı haline getirilmesine müsaade etmeyiz. Bu millet yüz yıl önce bunların ağababalarına bu ülkeyi teslim etmemişti, bugün onların paçozlarına da teslim etmez, bunu herkes böyle bilsin." diye sürdürdü...

Bakan Soylu'dan Cumartesi Anneleri açıklaması! ile ilgili etiketler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cumartesi anneleri müdahale
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.