Bakan Soylu'dan annesine veda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun cenazesi İstanbul'daki Gaziosmanpaşa Merkez Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Erdoğan, " Servet annemiz bu vatana hizmet eden bir evladı yetiştirmenin mutluluğu içerisinde. Ben böyle inanıyorum..." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, dün İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. 

Servet Soylu'nun cenazesi Gaziosmanpaşa Merkez Camii'ne getirildi. Süleyman Soylu da törenin düzenleneceği camiye geldi. Cenaze töreni öncesinde İçişleri Bakanı Soylu ve ailesi taziyeleri kabul etti.

Bakan Soylu'dan annesine veda

"BU VATANA HİZMET EDEN EVLADI YETİŞTİRMİŞ OLMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDE"

Cenaze töreninde kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öncelikle musallada şu anda Hakk'a uğurladığımız Servet annemize Rabbim cennetiyle müşerref kılsın. İnsanlar ölür, ondan sonra hayırlı bir evlat, yaptığı bu dünyadaki hizmetler onun için kalıcıdır. Hizmetler devam ettiği müddetçe hayırla yad edilirler. Servet annemiz şu anda bu millete bu vatana hizmet eden bir evladı da yetiştirmiş olmanın bahtiyarlığı mutluluğu içerisinde. Ben böyle inanıyorum." dedi.

Bakan Soylu'dan annesine veda - Resim : 2

Servet Soylu, kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığında toprağa verildi.

 

Bakan Soylu'dan annesine veda ile ilgili etiketler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu cenaze Gaziosmanpaşa Anne Servet Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.