Bakan Soylu video paylaşıp Avrupa Birliği'ne seslendi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yunanistan'ın mültecilere uyguladığı insanlık dışı politikayı cinayet olarak niteledi ve AB Komiseri Johansson'a Twitter'dan sordu: 'Bu cinayetlerin hesabı Yunanistan'dan sorulmayacak mı?'

Soylu, Yunanistan'ın mültecilere yönelik insanlık dışı politikasına sert tepki gösterdi ve twitter'dan yaptığı paylaşımda "Frontex’in görmezden geldiği bu cinayetlerin hesabı Yunanistan’dan sorulmayacak mı?" ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanı, paylaşımına AB İçişleri Komiseri Ylva Johansson'u etiketledi.

Yunanistan'ın mültecilere yönelik politikasını işkence olarak niteleyen Soylu, deniz yoluyla geçiş yapmak isteyen mültecilere yönelik insanlık dışı muamelelerin cinayete dönüştüğünü belirterek, Yunan Sahil Güvenlik unsurlarınca geri itilen mültecilerin yer aldığı bir de video yayınladı.

Bakan Soylu, paylaşımında AB İçişleri Komiseri Ylva Johansson'u etiketleyerek "Frontex’in görmezden geldiği bu cinayetlerin hesabı Yunanistan’dan sorulmayacak mı?" ifadesini kullandı.

Bakan Soylu video paylaşıp Avrupa Birliği'ne seslendi ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanı Türkiye Mülteci Avrupa Birliği

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.