Bakan Soylu: Tarihi hatırlatması için müteşekkiriz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisinin yanında olduğunu açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Soylu, "Sayın Dr.Devlet Bahçeli'ye, Türkiye’ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sedat Peker'in iddialarının hedefi olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, "Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek. Buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek. İçişleri Bakanı'mızın yanındayız." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bu açıklamalar sonrasında Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

"TARİHİ HATIRLATMASI İÇİN MÜTEŞEKKİRİZ"

MHP liderine teşekkür eden Bakan Soylu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Devlet-i Ebed Müddet anlayışının Cumhur İttifakı'nda vücut bulan ruhunu, güçlü iradesiyle bir kez daha ortaya koyan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr.Devlet Bahçeli'ye, Türkiye'ye operasyon çekmek isteyenlere karşı bugünkü tarihi hatırlatması için müteşekkiriz."

 

DEVLET-İ EBED-MÜDDET NE DEMEK?

Devlet-i Ebed-Müddet tabiri; sonsuza kadar sürecek devlet demek olup tarih boyunca kurulan… Süregelen… Ve süregitmesi istenen ‘Türk Devleti’ni ifade eder.

Bakan Soylu: Tarihi hatırlatması için müteşekkiriz ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.