Bakan Soylu 'Talimatım budur' deyip açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şiddet gören kadınlara 'Git müracaat et' şeklinde yanıt veren polislerin görevden alınma ile karşı karşıya olduğunu söyledi. "Talimatım budur" diyen Bakan Soylu, "112, 156'yı arandığında bir savsaklama varsa hesabını sorarım, arkadaşlarım da sorar." diye konuştu.

TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerinin Belirlenmesi Komisyonu AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık başkanlığında toplandı.

Komisyona İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katılarak sunum yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Bir kadın gidecek, polise 'Ben sıkıntıdayım, yardım et' diyecek, polis ona 'Git müracaat et' dedikten sonra görevden alınmayla karşı karşıyadır. Talimatım budur. Ona yardımcı olacak, aile için şiddetle mücadeleye yönelik birime götürecek, teslim edecek yardımcı olacak. Aklı da orada kalacak. 112, 156'yı arandığında bir savsaklama varsa hesabını sorarım, arkadaşlarım da sorar." açıklamasında bulundu.

Bakan Soylu 'Talimatım budur' deyip açıkladı

Ayrıntılar geliyor...

Bakan Soylu 'Talimatım budur' deyip açıkladı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu kadın İçişleri Bakanı polis
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.